Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Кой може да нареди да се асфалтира път, за да се прикрие, че няма спирачен път?

Асфалтирането на път с цел прикриване на следи също е престъпление, каза в ефира на телевизия 7/8 лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов по повод на катастрофата със смъртен случай, в която участва кола на НСО, превозваща Кирил Петков, един от лидерите на „Продължаваме промяната – Демократична България“.

„Кой може да нареди да се асфалтира път, за да се прикрие, че няма спирачен път, или каква е била скоростта, и това с цената на човешки живот?! Кой може да направи нещо подобно?“, попита Трифонов.

„В България, страна член на ЕС, някой нарежда да асфалтират пътя, с което да се прикрият следите, защото има смърт. Резултатът от това е никакъв. Не знам някой разследва ли тези хора, опитва ли се да обясни, как е възможно“, коментира Трифонов.

Той бе категоричен, че служителят на АПИ не може просто да бъде уволнен. Това е престъпление, което законът го квалифицира на много високо ниво, коментира Трифонов.

„Ако искаме да живеем в нормална държава, тя трябва да бъде законова и във всяка законова държава това трябва да бъде разследвано, анализирано и хората, които са участвали, трябва да бъдат вкарани в затвора. Трябва да бъде ясно, да бъде изяснено, какво се е случило, защото има смърт“, коментира лидерът на ИТН.

Когато един човек е лъжец, той лъже много хора, защото има интереси, а може и да е патологичен лъжец, коментира Трифонов по отношение на „Продължаваме промяната – Демократична България“ и напомни, че е осъдил Кирил Петков за 50 хил. лв.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК