Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Напрежението в риалити формата „Ергенът“ ескалира и две от участничките си скочиха на бой. Липсата на кухненската везна на Симона доведе до кулминацията на скандала., след като обвини Теодора в кражба.

Този пък продукцията и самият ерген Евгени Генчев взеха адекватно решение и отстраниха най-големия агресор в цялото шоу.

Скандалът между Теодора и Симона видимо не се хареса на Евгени, който направи всичко възможно да ги сдобри и по цивилизован начин да решат проблема си.

Теодора не прие протегнатата ръка на Симона и продължи да се държи надменно. Накрая на вечерта красивият пианист раздеде рози на дамите, но китките бяха с една по-малко от броя на момичетата. И така, той прецени, че детегледачката Теодора не заслужава да продължи в шоуто.

„Теодора е ходещо зло. Добраз стратегия е, че я махната от шоуто. Още с влизането си в ‘Ергенът“ стана антипатична на зрителите. Да не говорим, че изглкежда доста по-възрастна от 19-годишна, а корекциите, които си е направила, определено не са за хубаво“, гласи един от коментарите.

„Не знам коя майка би си поверила детето на тази детегледачка. Надявам се след видяното в шоуто нито един родител да не я потърси за тази работа. Да си пусне обява в друг сайт, най-добре да пита приятелката си Габи, и там ще печели добре и определено за това си я бива повече“, пише друг възмутен зрител.