Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Тя се казва Симона Манолова и е родом от Смолян, но живее от дълго време в Пловдив. Приема с лекота предизвикателството за участие в кулинарното шоу Hell’s Kitchen.

Симона е брокер на недвижими имоти и хоби готвач. За известен период от време работи като хостеса в популярен пловдивски нощен клуб.

„Държа страшно много на външния си вид, защото за мен по корицата посрещат и по книгата изпращат​“, казва тя в своето кратко портфолио.

 

@hells.kitchen.bulgaria Тя държи на външния си вид, а мисълта ѝ тече по-бързо и от светлината. Това е МОНИ БОНБОНИ. #hellskitchen #hellskitchenbulgaria #hellskitchen6 #hellskitchen2023 #хелскичън #хелскитчън #novatv #новатв #шефангелов #кухнятанаада #викторангелов #сезон6 #новабг #novabg #helskichen #helskichenbulgaria #victorangelov #viktorangelov ♬ original sound – hells.kitchen.bulgaria

Обича да пътува на екзотични дестинации, сърцето й е свободно, а приятели и познати я наричат Мони Бонбони.

В социалните мрежи се появиха кадри от участието й в предаването, в които се вижда, че тя не прави разлика между скалопини и халапеньо и дори измисля нова дума “скалапеньо“, при което изненадва шеф Виктор Ангелов.

Очакваме да видим нейните умения в кухнята на популярното кулинарно шоу.

 

@hells.kitchen.bulgaria СКАЛАПЕНЬО за теб, СКАЛАПЕНЬО за мен, СКАЛАПЕНЬО за всички гости – няма проблем! ГАЗ!​ ​ #hellskitchen #hellskitchenbulgaria #hellskitchen6 #hellskitchen2023 #хелскичън #хелскитчън #novatv #новатв #шефангелов #кухнятанаада #викторангелов #сезон6 #новабг #novabg #helskichen #helskichenbulgaria #victorangelov #viktorangelov #монибонбони #monibonboni #симона #мони ♬ original sound – hells.kitchen.bulgaria