Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Силвена Роу чукна 56 години и реши по този повод да почерпи последователите си в социалните мрежи с мощна доза голота и сексапил. Може би те не са очаквали точно това от атрактивната кулинарка, но пък винаги имат едно на ум, че от нея могат да се очакват всякакви провокации, пише show.blitz.bg.

Роу се пусна гола заради пост, свързан с любимия й биохакинг, към който очевидно е силно пристрастена. И въпреки че все пак е сложила сутиен, той е такъв модел, че почти всичко под него става пределно ясно.

„В навечерието на моят пореден лъвски рожден ден! Вече, по близо до 60-то, отколкото до 50-то! Чудесна годишнина от моята сватба…37 Мата,! Еми, обичам го този юли! Нашето тяло е част от вселената, която ни е дадена, мястото, където се случват любовта, радостта и скръбта, където се разгръща щастието.

Нашето тяло е сложна и красива проектирана система, която се превръща в най-добрия инструмент за здравословен и щастлив живот. Слава на Бог, благодарна за всички малки и големи благословии! Дните с тези благословии са подарък , а дните с трудности и тъга, за мен са урок!

Вие си ме знаете, за мен е приоритет здравословно дълголетие! Практикувам БИОХАКИНГ!

И Силвена Роу аут от телевизията, на нейно място слагат… СНИМКА

И така, грижата за тялото ми е приоритет, а и ключът към по-здравословен мозък, поддържка на младостта и предотвратяването на стрес, наранявания и хронични заболявания. Моята практика и рутина как да станем неузнаваеми за 6 месеца за всички, които имат аспирации да живеят по-дълго, а да се задържат по-млади!

1. Ставайте рано и установете ежедневна рутина

2.Яжте истинска и пълноценна храна, а не преработената

3. Разхождайте се навън всеки ден

4. Упражнявайте ( фитнес или други упражнения) 4/5 пъти седмично

5. Спете поне 8 часа и разработете рутина за сън

6. Изключете негативизма от живота си , включ. Енергийните вампири около вас

7. Практикувайте само положителни разговори със себе си , почитайте се , обичайте се

8. Медитирайте ежедневно

Остава само да го изпълните! Не става дума за съвършенство, а за последователност! Дерзайте, живейте живот, който е вдъхновен и надъхан!

PS. Ако моята снимка раздразва някои, извинявам се предварително, но време е Българскара жена над 45 години да се самозаобича, да започне активна и егоистична грижа за себе си, а не само да се раздава на близките около нея, ако аз мога да изглеждам така на годините , на които съм, всеки и го може… и горе ви казвам как! Това не е фукня, а закачка и напомняне, че никога не е късно да се започне, самоусъвършенстването! Силно тяло=Силен дух“.

По-надолу можем да видим целия й корем и талията, които – е, не са като на модел на Виктория Сикретс, но за възрастта й изглеждат добре. Макар да бе наясно, че ще скандализира мнозина, Роу остана спокойна и хладнокръвна като обясни на зрелите жени, че щом тя може да изглежда така, то значи всички останали също могат.

„Едно трябва да запомните и чакайте резултати до месеци – яжте умерено и то домашна храна, движете се много и поне 4 пъти седмично тренирайте нещо, дори и да е малко. Общувайте с готини хора, а енергийните вампири ги изритайте от живота си. Обичайте себе си и си отделяйте време за вас самите. И не последно – опитайте се да спите добре и поне по осем часа“, казва рожденичката.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.