Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Кулинарното гуру шеф Силвена Роу съобщи прекрасна новина в профила си в социалната мрежа Фейсбук.

Щастливата баба публикува снимка на внучка си и написа:

Представям ви, моята втора внучка – СЕНАРА ИДЪН

Аз има само две, но колосални постижения;

Първото, са двамата ни невероятни сина!

Те са точно това , от което този свят има нужда – силни, алтруистични, честни, загрижени и съпричастни!

AlHamduliallah за всяка една благословия!

Второто постижение сте ВИЕ, МОЯТА БЪЛГАРИЯ и нашата взаимна обич!

Завинаги, аз съм ВАША!

Вие сте моята цел, моето икигае, да ви пълня със сила, надежда , здраве и позитивизъм… това е моята роля! Вие ми давате толкова от вашата обич и време, завинаги съм ви задължена …

Тези наши взаимна обич и съпричастие … ще продължават само да ни обогатяват!

Славна Бог за вас!

Споделям с вас….

Най-личното… станах баба за втори път!

Първата ми внучка е Изелла – Аутъм , а сега слава на Бог, си имаме и още една малка красивица – Сенара-Идън , току-що родена!

Нека те да бъдат най- чудесният и удовлетворителен подарък на родителите си- нашият син Илън- Малколм и неговата чудесна съпруга Джизлен-Даниел! Да са силни, живи и здрави… както и всички ваши деца!

Не е, че имаме малко време за живот, а че губим много от него. Животът е достатъчно дълъг и ни е дадена достатъчно щедра сума за най-високите постижения, ако всичко беше добре инвестирано. Но когато се пропилява в безразсъден лукс и се изразходва за безполезни дейности, най-накрая сме принудени от последното ограничение на смъртта да осъзнаем, че е отминало, преди да сме разбрали, че отминава.

Така е: не ни е даден кратък живот, но ние го правим кратък и ние не сме снабдени зле, а прахосваме от него… Животът е дълъг, ако знаете как да го използвате.

Животът е чудесен и достатъчно дълъг, когато го ценим и го живеем с респект, обич и загриженост един за друг! Обичам ви всички, обичам да обичам!

Буквално заваляха хиляди поздравления за голямата радост. Както знаем Силвена има много почитатели и фенове, които се радват и възползват от съветите й относно здравословното хранене и начин на живот.