Не бъдете безразлични! Споделете новината:

31-годишният Асан Юсеин, по прякор Дебелия държал под ключ и против волята ѝ приятелката си в апартамент в блок 174 в бургаския жк. „Меден рудник“, съобщава Флагман.бг.

Зад входната врата на бърлогата, където Асан живеел на семейни начала с 22-годишното момиче, почти всяка вечер се чували викове и скандали. Съседи от блока сигнализирали органите на реда, като след проведена специализирана акция, бургазлийката е спасена от лапите на бруталния криминоген.

При претърсването на апартамента, спецченгета се натъкнали на нарколаборатория. Дебелият се бил снабдил с различни материали и прекурсори, служещи за производство на наркотични вещества – метамфетамин.

В описа на униформените от имота са иззети пластмасови фунии, стъклени колби, бутилки с различен по вид и цвят консистенции. Асен бъркал пикото в тава за готвене. Преработват синтетиката и я разпространяват в комплекса, твърдят още източници на Флагман.

Юсеин е бил проснат на земята и зрелищно закопчан с белезници. По случая е образувано досъдебно производство.

Срещу него вероятно ще бъде повдигнато обвинение за държане и производство на наркотици. Освен това е възможно да бъде съден за това, че е държал бургазлийката заключена в помещението, без нейното съгласие.

За още ни последвайте в Гугъл Новини, като кликнете върху този текст! Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.