Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Анимационният филм “Семейство Симпсън” често влиза в заглавията на световните медии с различни предсказания за важни събития със световно значение. Това се случи за пореден път с войната в Украйна, която започна на 24.02.2022 г.

Наблюдателни фенове на сериала забелязаха, че намек за такова развитие в Украйна е бил направен в епизод от 1998 г., пише woman.bg.

В него Хоумър Симспън изстрелва погрешка оръдие в руски води по време на военно учение, а това кара Съветският съюз да разположи свои войски и танкове, за да може отново да постави основите на Берлинската стена.

 

Пророчеството бе потвърдено и от един от създателите на “Семейство Симпсън” Ал Джийн, който написа в свой туит:

“Много ми е тъжно да кажа, че това не беше трудно за предсказване”. “Ужасно е да го казвам, но аз съм роден през 1961 г., така че 30 години от живота ми са преминали с призрака на Съветския съюз”, допълни Джийн в свое интервю за Hollywood Reporter. “Така че за съжаление за мен това е по-скоро норма, отколкото предсказание. Просто се досетихме, че нещата ще се влошат”, допълни аниматорът. “Историческата агресия никога не си тръгва и за това трябва да бъдем изключително бдителни. През 1998 г., когато този епизод беше пуснат, отношенията между Америка и Русия бяха в зенита си. Оттогава насам Путин доказа на почти всички, че той е лош човек и че предстои да се случат лоши неща”, разкри още американецът.

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от MEDIA D’INFLUENCE (@actuplus_magazine)

 

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК