Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Александър Кадиев успя да надскочи всичките си гафове, които е правил през годините

В ефира на предаването „Преди обед“, което води по bTV, актьорът погреба приживе иконата на българския театър и кино Гинка Станчева и то точно на рождения ѝ ден в сряда, отбеляза Факти.бг

,,Светла ѝ памет!“, изцепи се той минути след като с колежката му Деси Стоянова съобщиха, че жената празнува 90-а годишнина.

Не е ясно къде е била главата на Александър Кадиев в сряда сутринта, докато е водел „Преди обед“, но със сигурност не е била на работното му място. Звездата на bTV и преди е правил гафове, но нито една негова глупост не може да се сравни с обявяването на жив човек за мъртъв, и то на 90-ия му рожден ден, пише „Уикенд“.

Сашо и колежката му Деси Стоянова съобщиха, че голямата актриса Гинка Станчева празнува 90-а годишнина, наричайки я на няколко пъти „велика българка“ и „велика жена“.

В продължение на няколко минути в ефир течеше запис на Гинка Станчева, в който тя разказва спомени от представянето си на кинофестивала в Кан и срещата си с Федерико Фелини в края на 50-те години на миналия век. След записа водещите обсъдиха тези случки заедно със седмичните коментатори – режисьора Зоран Петровски и лекарката Борислава Върбанова.

„Да срещнеш Федерико Фелини през 50-те, е като да срещнеш Господ“, каза Сашо Кадиев, а Зоран допълни: „И да ти стисне ръката“.

След кратка пауза синът на Катето Евро постави точка на темата: „Светла ѝ памет!“.

Всички в студиото замлъкнаха, а някои зрители се замислиха да не би, докато е течал записът на старото интервю, рожденичката да се е споминала. Ако е така, защо им го съобщават по този нелеп начин, а ако не е така, защо водещият се държи като паднал от Марс?

В крайна сметка стана ясно, че Гинка Станчева, за радост на многобройните си почитатели, не само е жива, а е и в прекрасна форма, като се изключи болката в крака, за която тя разказа пред „Уикенд”.

Водещият Кадиев, който я погреба приживе, около половин час по-късно се извини за зверския си гаф. „Мислех за нещо друго“, обясни той.