Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Водещият на предаването „Преди обед“ по bTV обяви, че го напуска. Още в началото на ефира Сашо Кадиев заяви, че това е последното му предаване.

Със сълзи на очи Кадиев каза, че след 12 години като водещ той си тръгва от ефира.

„Тук срещнах невероятни хора, тук най-сетне успях да изляза от сянката на майка си“, сподели той със зрителите докато сълзите течаха от очите му.

Водещият, който е и актьор благодари на зрителите на предаването, bTV „за смелостта да повярва в мен толкова години“, на целия екип.

Специални благодарности отправи Кадиев към своята ководеща Деси Стоянова, „че винаги ме е подкрепяла и ме изтърпя толкова много години“.

Тя го прегърна сърдечно, но запази по-голямо самообладание от него и не се разплака. Вместо това го окуражи и му каза: „Това не е „сбогом“, а „доскоро“.

„Вече ще бъда гост при теб“, каза Кадиев и обяви, че още в това предаване ще седне на диванчето като гост. „За мен беше чест“, заяви той.

След това се посъвзе малко и започна да прави типичните си маймунджълъци пред камерата: „Сега ще се лигавите ли без мен? Хейтърчета!“.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.