Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Ванга е била не само гадателка. Прочутата пророчица е притежавала и познания в областта на биоенергетиката. И приживе е помогнала на много хора да привлекат успеха и парите в живота си, пише Блиц.

Простите ѝ упражнения съществено ще повишат късмета ви на работното място и в бизнеса и ще привлекат парите като с магнит. Освен това чудесно се допълват едно друго.

Упражнение №1

Прави се всеки път, когато се приближите до огледало.

Огледалото е магически предмет, който излъчва мощни енергийни потоци. Ванга съветва пред него да не се казват лоши неща, да не се пожелава зло на никого и да не се изричат ​​имена и клетви.

Всеки път, когато се погледнете в огледалото, се опитайте да направите следното: поемете дълбоко въздух и издишайте бавно. Успокойте се.

Погледнете се в очите, след това ги затворете и кажете: Вселено, обръщам се към теб. Надари ме с талант, съхрани и увеличи късмета ми. Помогни ми да успея в делата си, защото го заслужавам.

Упражнение №2

Изберете си монета която да ви бъде талисман. Желателно е тя да е необичайна, с някакъв отличителен знак. Трябва да я носите непрекъснато със себе си в портфейла или в джоба си.

Всяка вечер преди лягане я стиснете в дланта си и кажете: Няма по-силен талисман на света. Той ми помага да постигна целите си без измама. Аз си почивам, а той продължава да работи. В понеделник, вторник и дори в събота.

На сутринта, веднага щом отворите очи, вземете талисмана в ръцете, а след това кажете: Дай ми пари, дай ми сила, за да избегна финансови сътресения.

С всеки изминал ден талисманът ще става по-силен и по-силен.

Упражнение №3

Третото упражнение от Ванга помага за бързото постигане на всякакви житейски цели, включително и финансови.

Ако имате някакво желание, вземете малко листче и го запишете върху него. След това запалете църковна свещ, приближете листчето до огъня и го запалете.

В момента, в който то започне да гори, кажете: Каквото си пожелая, нека се сбъдне. Каквото искам, нека се случи. Душата ми ще се изпълни с щастие. Всичко, което искам, ще се случи скоро.

Изричайте думите докато хартията изгори. След това издухайте пепелта и кажете: Да бъде!

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК