Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Учителката по английски език от Добрич Радосвета Симеонова е третият участник, който си тръгва от Арената на екстремното риалити. Специално за „На кафе“ тя разказва за суровите условия на Дивата река и с какви чувства си тръгва от „Игри на волята“.

„Фен съм на формата още от първия сезон и много исках да участвам в него. Постигнах целта си да вляза и излизам със смесени чувства. За мен имаше и хубави моменти, и лоши такива. По-скоро съм с положителни емоции от цялото преживяване“, разкрива пред NOVA напусналата участничка.

Радосвета влезе с голяма заявка за участие на финал, а очакванията към нея бяха много големи – като към шампион. Многократната републиканска шампионка по спортно ходене и маратонец се представя изключително добре на кастингите. Тя признава, че въпреки че не е активен спортист, продължава много да тренира и все още се стреми да постига целите си, като се бори докрай.

„Не смятам, че съм се провалила като излизам от „Игри на волята“, но не ми хареса концепцията на разделението на мъже и жени“, споделя Радосвета.

За суровата действителност на Дивата река
„Гледайки предаването по телевизията, сме си коментирали, че е невъзможно участниците да са без храна и лична хигиена. За мен това се оказа неприемливо. Не оставам с лоши чувства към никого от участниците и мога да си говоря с всички по всякакви теми“, признава за сблъсъка с реалността си Радосвета.

Съветът ѝ към бъдещите участници в „Игри на волята“:
„Не си мислете, че ще спите на хотел. Ще гърми, ще ви вали и ще ви лазят насекоми. Съветът ми е да се нахраните добре преди да влезете в предаването“, каза още Радосвета.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.