Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Мъжът, платил близо 500 лева за телешки стек, казва, че е готов да съди ресторантьорите – като отговор на тяхната закана да търсят правата си в съда. Красимир Кънчев се срещна с Пламен и заедно отидоха на ресторант, за да си поръчат, не рибай стек, а кюфтета.

След като стана известен с клипа за стековете за близо 500 лева, Пламен е в родното си село Беломорци. Тук срещу около два лева за бройка, хапва кюфтета от местната скара. Остава доволен – сочни са, имат и гъбен сос.

Пламен живее и работи в Нидерландия и казва, че винаги е обичал да се храни в хубави заведения.

„Винаги обичам да ям сред лукс, на всякакви ресторанти съм бил, но такова нещо не съм срещал – за три пържоли“, споделя мъжът пред bTV.

След видеото от ресторанта Пламен казва, че е станал известен. И това тежи на него и семейството му.

„Всеки иска да се снима с мен, казват ми Пържолата. И малки, и големи деца идват. За десет дни отидохме до „Слънчев бряг“, за да си починем, но не стана. Всеки един говори за това, навсякъде“, споделя Пламен.

Той е учуден и обиден от намеренията на ресторантьорите да го съдят, защото не е имал лоши намерения.

„Не съм направил нищо на заведението – нещо да счупя или да не съм платил сметки, да съм обиждал. Просто ми стана интересно – защо трябваше да плащам тази сметка да плащам. Не очаквах такава голяма сума да е. Цяла Европа вече за мен говори, не мога да спя“, казва мъжът.

Приятелите му го подкрепят.

„Той не реагира нещо грешно, просто искаше да знае защо е платил тази сума, която за него не е проблем, най-културно си плати пържолата“, казва Кристиян Кирилов.

Сега Пламен казва, че и той е готов да заведе дело и да търси правата си в съда.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.