Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Това ми казаха, след като ми съобщиха, че жена ми е починала. Това излиза от експертизите, каза съпругът на Ивелина

Всичко хора, които се бяха събрали пред болницата влязоха вътре с искане да знаят какво точно се е случило с 29-годишната родилка, която почина в Русе. Сред хората е и съпругът на родилката, информира bTV.

„Имам доказателство, че вашите служители спят по време на работа“, каза той и показа чат от съобщенията ѝ към него през нощта. „О не сестрата хърка да изпусна ли шишето, за да я събудя“, написала родилката до съпруга си.

„Белодробна емболия. Това ми казаха, след като ми съобщиха, че жена ми е починала. Това излиза от експертизите“, каза още съпругът.

„Изказвам моите съболезнования. Нека да не правим квалификации. Искам да бъде извършена аутопсия, която върви в момента. Близките държах да бъде освободено тялото, а ние да се извърши аутопсия, защото и аз съм родител и искам да знам какво става. Стандартният период за аутопсията е 25 дни, но патоанатомите ще го съкратя“, каза директорът на болницата инж. Иван Иванов.

Съпругът попита как може да не знаят още от какво е починал, след като в експертиза пише белодробна емболия.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.