Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Не се съмнява в неговата сила и силата на любовта му. Тя говори пред американския телевизионен канал ABC News, предаде „Украинская правда“.

Телевизията нарича съпругата на Володимир Зеленски „изключителна жена и истински пример за смелост“. „Днес приятелските потупвания по рамото не са достатъчни. Днес думите на съчувствие и загриженост не са достатъчни“, каза Олена и призова САЩ и европейските страни да затегнат санкциите срещу Русия, да затворят небето над Украйна или поне да осигурят средства украинците да се защитават.

„Като всяка жена в Украйна, сега се страхувам за съпруга си. И знам колко е силен и издръжлив… Той обича страната си, нашата родина, обича народа си, семейството си, мен. И знам колко силни са тези чувства. Затова той ще защитава всичко това докрай“, каза тя.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК