Не бъдете безразлични! Споделете новината:

„Нищо трагично и драматично не е станало. Дай Боже на всеки така да го изпратят. Молбата ми е – колегите вече демонстрираха своето отношение. Не бива да се създават проблеми на министерството. Там кипи законотворчество.“

Това каза проф. Тодор Кантарджиев по БНТ. По време не цялото си интервю, той не скри сарказма си към служебния министър Стойчо Кацаров.

„С един колега се срещам и му викам на майтап: „Сега ще излизаме ли отпуска или няма да излизаме?“. Вижте сега какви страшни работи стават в министерството. Какви съветници има? Да ти дават акъл да търсиш „махна“ на предишните. Хората си завиждат, бе. Никакъв героизъм не е проявил министър Кацаров. Той беше в правителството на Иван Костов като зам.-министър.

От тогава израсна в областта на пациентската дейност. Имам положително отношение към пациентски организации. Защо не се въведе специалност-пациент за някои лекари, които дълги години са се отдали на пациенти. Малко съм резервиран като видя лекар да представя пациентски организации. Аз съм си аз, аз съм си лекар, сега ще видя с какво ще се занимавам. Поканиха ме, благодаря им. След време ще реша.

Настана такова време, че ако не си заплашен с отстраняване, значи си никой. Някой настъпи мотиката. Ама много яко. Важно е да не повтори. Че при нас обикновено не минава с едно настъпване.

Трябва да се наблегне на имунизацията. Трябва да са по 50 000 на ден. Правилно се насочиха към възрастни и трудно подвижни.“

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.