Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Момиче на 18 години разказва, че две години е било във връзка с мъж, които я е насилвал – психически и физически. До сега не е говорила, защото е смятала, че няма да бъде чута. Протестът срещу насилието над жени снощи ѝ даде кураж да го направи.

„До преди година аз самата бях в подобна връзка. Осъзнавам как това е масов тип поведение. Майка ми е потресена, защото това можеше да съм аз”, разказа 18-годишно момиче, осмелило се да разкаже на протеста за преживяното от нея, пред Нова тв.

И допълни: „Мълчах си близо две години, защото си мислех, че той ме обича и че ще се поправи. Но не издържах и се махнах. Майката на момчето ми каза да се махам от там”.

„Аз самата съм потърпевша. И съм от Стара Загора. Преди 10 години преживях подобно нещо. Просто белегът под окото ми не се вижда, защото съм се постарала да го прикрия”, посочи друга от участничките в демонстрацията.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.