Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Пробиотикът, който впечатли докторите в САЩ и Европа, смайва медиците и у нас. Пред лекарите отвъд Океана продуктът се доказал с бързината, с която работи. Известен с името ProCombo в България, той е произведен във Франция по патентованата технология DuoCap™ (капсула в капсула), гарантираща качествата му.

Благодарение на революционната технология в една капсула ProCombo има максимално количество живи пробиотични бактерии – 15 милиарда. DuoCap™ позволява на ProCombo да достави всички „добри” бактерии директно в тънките черва, където те се заселват и започват да работят. Благодарение на това ефектът от ProCombo се усеща веднага, още в началото на приема.

Още с появата си в България ProCombo събуди интереса и на нашите специалисти. Чули за безспорните му качества, много лекари приложиха ProCombo в практиката си и се увериха в неговия ефект при пациенти с различни коремни оплаквания. Най-любознателни обаче се оказаха фармацевтите – много от тях вземат ProCombo за лична употреба и го препоръчват на своите клиенти.

ProCombo намалява подуването и тежестта в стомаха дори при хора с нередовно и нездравословно хранене. Той помага на тялото да изхвърли натрупаните токсини. ProCombo е изключително ценен и за хора, подложени на антибиотично лечение, тъй като успешно предпазва от поява на остра диария и други стомашни неразположения.

ProCombo подобрява качеството на живот на пациентите

За да има ефект от приема на пробиотик, продуктът трябва да покрие три задължителни критерия: 1. Вложените микроорганизми да преодолеят стомашната киселина и жлъчния сок; 2. Да достигнат до червата в достатъчно количество; 3. Да осъществят успешно прикрепяне към епителните клетки в дебелото черво.

Категорични медицински данни, че покрива гореизброените критерии за ефикасност притежава синбиотикът ProCombo (Пробиотик + Пребиотик). Благодарение на двойната капсула той осигурява прецизно освобождаване на пробиотика в тънките черва, както и запазване на максимално висока концентрация на жизнеспособни пробиотични бактерии.

В ежедневната ми лекарска практика в Клиниката по Гастроентерология на ВМА аз успешно прилагам ProCombo при различни състояния като диария, индуцирана от прием на антибиотици, синдром на раздразненото дебело черво, дивертикулоза, хронични чернодробни заболявания и след оперативни интервенции на стомашно-чревния тракт.

Наблюдаваните ефекти от лечението с ProCombo са отлични. Той намалява продължителността и тежестта на диарията, дори и на тази, предизвикана от антибиотици. Когато ProCombo е приеман успоредно с антибиотици, той успешно предотвратява изявата на негативните ефекти на тези лекарства върху дейността на стомашно-чревния тракт. Особено добри показатели отчитаме и при лицата, страдащи от синдром на раздразненото дебело черво и дивертикулоза, където благоприятният ефект на ProCombo е в няколко посоки – подобрява храносмилането, редуцира ферментацията и продукцията на газове, регулира перисталтиката. Приложението на ProCombo при хронични чернодробни заболявания е от значение за здравето на пациента, тъй като пробиотичните бактерии участват във възстановяването на чревната бариера, пропускливостта.
Проф. д-р Крум Кацаров, завеждащ „Клиника по Гастроентерология“, ВМА

Редовни в тоалетната

В случаи на нарушения в изхожданията към лекарствата изписвам и ПроКомбо. Той съдържа 15 млрд. пробиотични бактерии плюс пребиотично вещество – храната на „добрите“ бактерии. Благодарение на това подобрява храносмилането, освобождава тялото от натрупаните вследствие на задържането на фекалии токсини и нормализира перисталтиката. ПроКомбо дава еднакво добри резултати както при запек, така и при диария.
Д-р Гаро Албояджиян, специалист Вътрешни болести, ДКЦ „Вита“, София

Пази от страничните ефекти на антибиотиците

В моята практика ПроКомбо се доказа като ефективно средство за избягване на стомашно-чревни разстройства, причинени от силни лекарства, включително най-често предписваните антибиотици. Най-важното е приемът на ПроКомбо да започне още от първия ден на антибиотичното лечение и да продължи поне 4–5 дни след приключването му. ПроКомбо се пие по 1 капсула дневно, 2 часа преди или 2 часа след антибиотика.
Д-р Мирослав Спасов, общопрактикуващ лекар, XIV ДКЦ, София

Без болки в корема

Моите наблюдения от практиката върху ПроКомбо са, че има добър терапевтичен ефект при пациенти с чревен дискомфорт (тежест след нахранване, подуване и газове). Курсът на лечение, към който се придържам, е минимум 2 месеца (по 1 капсула дневно). При всички пациенти наблюдавам подобрение в чревната перисталтика. Не ми се е случвало до сега някой пациент да съобщи за страничен ефект. Много важно за мен е, че ПроКомбо е съвместим с всички медикаменти.
Д-р Стефан Байданов, гастро-ентеролог, УМБАЛ „Д-р Г. Странски“, Плевен

Можете да откриете ProCombo в най-близката аптека до вас.

By Дамян Иванов

Главен редактор – Дамян Иванов

Роден през 1998г. От град Варна. Започнал работа като редактор в местна медия от 2016 до 2019г. От 2019-та година работи като главен редактор в Novinarnik.BG

Контакти – Имейл: [email protected] Телефон: +359883494509 За нас / ABOUT US