Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Тежък инцидент в София. Таксиметров шофьор е починал след нанесен му побой. Всичко е станало заради спор за влизане в еднопосочна улица. На мястото са се събрали близки и роднини на починалия.

Инцидентът е станал около 18:30 ч., на кръстовището на улиците „Рибен буквар“ и „Хъшове“ в кв. „Разсадника“ при Първа АГ болница. По първоначална информация мъжът е влязъл в конфликт с водач на друг автомобил. Стигнало се е до сбиване, след което е починал.

Задържан за убийството е 24-годишен мъж, познат на полицията.

Един от приятелите на таксиметровия шофьор разказа пред bTV, че нападателите са били четирима души и са били агресивни. Извадили са шофьора от колата и са му нанасяли удари, дори когато е паднал, твърди неговият близък.

По думите му, пострадалият е успял да звънне на брат си, но в момента, в който той е дошъл, се е свлякъл на земята.

Починалият е баща на три деца, оставил е семейство с три малки момичета. През последните 10 години работи като таксиметров шофьор. По думите на негови приятели, той е бил добър човек и не е бил агресивен.

Три часа и половина след инцидента, на мястото все още не е пристигнал екип на Съдебна медицина. Много хора са се събрали и настояват за справедливост, за работеща прокуратура, съд и полиция.

По случая продължават да текат процесуално-следствени действия.