Не бъдете безразлични! Споделете новината:

В столицата вчера бяха арестувани петима полицаи, които са се опитали да прикрият катастрофа срещу 10 000 лева. Произшествието е възникнало на 4 юни в кв. „Надежда“.

Според първоначалните данни 25-годишен водач е шофирал с много висока скорост в насрещното, като е последвал сблъсък с мотор и 2 паркирани коли. По информация на „bTV“ след злополуката полицейските служители са взели подкуп от водача в голям размер, за да си затворят очите, че са го установили на местопроизшествието.

Таксиметровият шофьор Петър Владимиров, който е станал и очевидец на катастрофата, коментира пред „bTV“, че тя е станала около 14:00 часа.

„Когато заснех клипа, беше около 18:00 часа и на място нямаше полиция. Единствено имаше частен автомобил с 3-4 момчета, които помагаха да се обърне колата по гуми и репатрак, който натовари автомобила“, добави Владимиров.

Скоростта е най-големият фактор за произшествието, смята таксиметровият шофьор. Според него превенцията на пътя е много ниска.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК