Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Бившето дете звезда Бенджи Грегъри, известен с ролята си в световноизвестния сериал „Алф“, почина трагично на 46-годишна възраст, съобщиха световните агенции.

Грегъри, който изигра детето Брайън Танър в ситкома от 80-те, който се излъчваше и в България през периода 1986-1990 г., е намерен мъртъв в колата си заедно със кучето си Ханс на паркинг в Пеория, Аризона.

Сестрата на Грегъри, Ребека, е заявила пред медиите, че Грегъри е страдал от депресия, биполярно разстройство и е имал разстройство на съня, което „често го е държало буден с дни“.

Близки до него обаче вярват, че той е отишъл в банката, за да депозира чекове и е заспал в колата си, умирайки от топлинен удар. Съдебната служба на окръг Марикопа все още не е установила причината за смъртта.

Грегъри беше само на осем години, когато стана известен чрез сериала, пише 24 часа.

Той е роден в Лос Анджелис през 1978 г. като баща му, чичо му и сестра му също са актьори.

By Алекс Барутчиев

Стажант редактор в Novinarnik.BG Алекс започва първата си работа като стажант редактор в Novinarnik.BG през юли 2024-та година и работи под строгото наблюдение на главния редактор на уеб сайта – Дамян Иванов Имейл за контакт с Алекс - [email protected] За нас / ABOUT US