Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Актьорът Пол Грант от „Хари Потър“ и „Междузвездни войни“ почина на 56 години

Благодарение на миниатюрния си ръст актьорът Пол Грант печели множество роли в големи холивудски продукции и без съмнение може да бъде наречен „Кралят на джуджетата“, пише DailyMail, цитиран от Telegraph.bg.

Новината за смъртта на култовия изпълнител от „Хари Потър“ и „Междузвездни войни“ бе обявена в понеделник, но вместо купищата жалейки, отправени към неговото семейство, във фокуса на медиите попадна тъмната страна на Пол Грант.

През 2014 година в публичното пространство се появи ужасяваща снимка, на която се забелязва, че актьорът е начертал множество магистрали от кокаин, докато пие евтина бира с изтекъл срок. Същата година Пол Грант разказа как е похарчил всичките си пари за пиене, наркотици и проститутки, след раздялата с неговата съпруга.

Седмица преди смъртта си Грант разкри, че „пие прекалено много“ и призна, че състоянието, което е натрупал от ролята си на Еуок от „Междузвездни войни“ се е стопило.

„Съкрушена съм“, заяви дъщерята на Пол Софи Джейн Грант, когато потвърди новината. „Никое момиче не заслужава баща му да бъде отнет. Той беше толкова добре познат и обичан. Той си отиде твърде рано.“ Пол е обявен за мъртъв след колапс на лондонска гара.

Властите са се отзовали на инцидент на гара „Сейнт Панкрас“ на „Юстън Роуд“, потвърди говорител на Лондонската служба за бърза помощ. Въпреки че Пол е откаран в болница, семейството му взема решение да изключи животоподдържащия му апарат на 19 март.

 

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.