Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Безследно изчезнала е 17-годишната Румяна Ержанова от град Девня.

Работила като камериерка в хотел в курорта „Златни пясъци“, пише „Девня – древна и модерна“, цитирайки нейна родственица, която обаче не си спомня точно в кой хотел работи момичето.

„Комшийката ѝ намери работа, аз не знам“, обяснява жената. Румяна тръгнала на работа на 24 август през деня и не е била нощна смяна, уточни нейната роднина.

„Всичко през деня е било 6, даже с колегите си се пуснаха на живо във Фейсбук, но изведнъж изчезна и така вече 10 дни“, разказа родственицата на момичето. Тя допълни, че полицията е уведомена за случая.

 

„Преди малко пак бях в районното. Обадиха ми се да ми кажат, че Румяна днес е била забелязана с мъж и жена в квартал „Аспарухово“ във Варна. Сводници ли са, какви са – не знам… Жената я натикала насила в една кола и къде е сега Румяна – един Бог знае“, сподели през сълзи родственицата на момичето. Близките на Руми твърдят, че е в неизвестност от 24 август.

Всеки, който има достоверна информация за местонахождението на Румяна, може да се обади на телефон 0895 216 237.

Близките ѝ предлагат възнаграждение.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК