fbpx

Не бъдете безразлични! Споделете новината:

ОД на МВР в Бургас има нов зам.-директор, съобщава Флагман.бг. От днес на поста е назначен началникът на отдел „Криминална полиция” Емил Павлов. Той заменя досегашният зам.-директор Владимир Маринов, който е преназначен на друга позиция в системата на МВР.

Емил Павлов работи в структурите на МВР от 2003 година. Завършил е академията на МВР. До 2015 година е в ГДБОП, след което оглавява отдел „Криминална полиция” в Бургас. Павлов се изчаква в йерархията, след като през последните четири години наложи изключително успешен стил на управление и реализира немалко акции.

В резултат на работата му за последните години няма неразкрито убийство на територията на ОД на МВР в Бургас. Съвместно с ГДБОП е организирал и ръководил дейността по задържането на групата на Димитър Желязков-Очите, бандата на Божидар Кузманов-Кравата и множество други. Последната му разработка бе свързана с ареста на Николай Мечков.

В полицейските среди усилено се коментира, че трудно ще бъде назначен заместник, тъй като това е една от ключовите позиции за неутрализирани на криминалните престъпления, свързана с влагане на много енергия и време.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.