Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Огромен пожар бушува в промишлената зона на Ямбол, в района на бившия „ДАП“, пише „Флагман“, позовавайки се на очевидци.

Източник на сайта твърди, че огънят е тръгнал от базата за вторични суровини на известния ямболски бизнесмен Динко Вълев, познат като Ловеца на бежанци. С всяка изминала минута огненият ад става все по-страшен, алармират от Ямбол.

„Знам много добре за какво ми звъните. В момента съм качен на един багер и помагам в гасенето на пожара. Някой ми запали автоморгата. Мои служители се връщали от обедна почивка и вече всичко горяло. Видели са някакви двама мъже да бягат“, коментира Динко Вълев.

По данни на bTV, сигналът е подаден около 15:30 часа. На мястото са изпратени три пожарни коли, а движението се регулира от полицейски екип.

От полицията в Ямбол съобщиха, че са информирали РИОСВ и към момента опасност от обгазяване няма.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК