Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Изключително атрактивната Пламена от Карнобат се появи с гръм и трясък в „Ергенът 2“ и предизвика бум от коментари. Пам Велидис, както се представя тя, е известен plus size модел.

„Имам пищна фигура и за разлика от повечето жени, се обичам“, откровена е тя.

Пламена е завършила средното си образование в Карнобат, където е живяла без родителите си. По това време те са работили в Гърция. Завършила е философия в Нов Български университет и в момента пише есета за светски сайтове. От няколко години се занимава и с продажбата на луксозни стоки за plus size жени, пише lupa.bg.Пламена определено не е обичаен участник за този формат, където преобладават тунинговани жени с много високо самочувствие.

Появата на едрогабаритната дама бе сензация за зрителите, които определено не са очаквали подобен персонаж. Да видим дали Евгени ще я оцени подобаващо…

Общо 25 дами влязоха във втория сезон на романтичното приключение „Ергенът“. Те ще дадат всичко от себе си, за да завладеят сърцето на музиканта Евгени Генчев. Как ще се развият отношенията между участниците ще разберем от следващите епизоди.