Не бъдете безразлични! Споделете новината:

След фурора, който предизвикаха пиленцата от Монако Нина и Боби с участието си в „Смени жената“, едва ли ще се намери някой, който да ги засенчи. Те предизвикаха лавина от коментари, след като показаха начина по който живеят или искат да живеят, не убедиха много хората в това. Но едно може да се признае, че популярността им нарасна лавинообразно, нещо, което и те не са очаквали, но по видеата, които продължават да публикуват в социалните мрежи, личи че са поласкани от нарасналото внимание към тях, пише vihrogon.bg.

Не по-малко популярна участничка има и последния епизод на предаването – певицата Ева, която пък доби популярност с участието си в романтичното риалити „Ергенът“. От едната страна е тя със семейството си Галя и Теди, родителите, които са се посветили на кариерата й. Баща й Теди е мениджър на певицата, а майка и Галя е личният й маникюрист и гримьор. Ева живее с родителите си и все още не умее да готви и признава, че дори не знае как се пуска пералня. Тримата предпочитат да вечерят навън.

От другата страна са младото, самостоятелно и работещо семейство на украинката Поли и Патрик и техния четиримесечен син Максимилиян. Начинът на живот на двете семейства е коренно различен и неминуемо се стига до сблъсък при размяната на двете съпруги.