Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Петима души са пострадали в общо четири пътни произшествия, станали от петък до неделя във Варненска област. Това съобщиха от пресцентъра на ОД МВР – Варна.

Вчера около 05:50 часа, на бул. «Св. Св. Константин и Елена» във Варна, водачът на «Опел» Р.Д. (34 г.) от Велико Търново, поради несъобразена скорост, губи контрол и се блъска в леки автомобили, паркирани отляво. Вследствие на инцидента пътничка от автомобила (35 г.) получава фрактура на дясна орбита на око и контузни наранявания, прегледана е и е напуснала болничното заведение, няма опасност за живота й. По случая има образувано досъдебно производство.

В събота около 19:10 часа, на бул. «Вл. Варненчик», водачът на автобус от масовия градски транспорт «Соларис» Н.Г. (52 г.) от Варна, при потегляне от спирка, не пропуска и блъска лек автомобил «Сузуки». Вследствие на инцидента жена (57 г.), пътник от автобуса, получава контузни наранявания, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

В петък, около 12:00 часа, в с. Белоградец, водачът на «Опел» Н.Н. (51 г.) от с. Ветрино, по време на движение назад блъска пешеходка, която преминава зад автомобила. Вследствие на инцидента жената (69 г.) получава контузни наранявания, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

По-късно същия ден, около 16:20 часа, в с. Езерово, 49-годишният водач на лек автомобил «Сузуки» С.С. от Варна, по време на движение, губи контроли навлиза в лентата за насрещно движение, където се блъска в «Мерцедес». Вследствие на инцидента мъжът е настанен за лечение в МБАЛ «Св. Анна» със съчетана травма и опасност за живота. Пострадал е също и водачът на второто МПС (27 г.), който е получил контузии и е освободен за домашно лечение. По случая има образувано досъдебно производство.

By Дамян Иванов

Главен редактор – Дамян Иванов

Роден през 1998г. От град Варна. Започнал работа като редактор в местна медия от 2016 до 2019г. От 2019-та година работи като главен редактор в Novinarnik.BG

Контакти – Имейл: [email protected] Телефон: +359883494509 За нас / ABOUT US