Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Лекари в болница „Св. Анна“ в София станаха обект на брутална агресия тази нощ. Около 4 ч. призори в Клиника по хирургия е повикан за консултация лекар от болницата заради лечението на тежко болен пациент.

В това време друг пациент, приет за планова операция, започва да вилнее в коридора на Първо отделение на Клиника по хирургия. Удря, блъска, души и обижда лекари и сестри, оплакаха се от лечебното заведение.

Размахва и белезници и заплашва с арест. Психарът предварителн сложил гумени ръкавици на камерите за наблюдение, за да предотврати видеозаснемането. В яда си вилнеещият пациент чупи и врата на клиниката.

Пострадалите лекари и сестри, освен физически травми, са в психически шок. Подадено е оплакване и тече разследване. Ръководството на УМБАЛ „Св. Анна“ категорично застава зад лекарите, работещи в болницата и вярва, че спрямо виновника ще бъде приложена цялата сила на законите в България, заявяват от лечебното заведение.

By Дамян Иванов

Главен редактор – Дамян Иванов

Роден през 1998г. От град Варна. Започнал работа като редактор в местна медия от 2016 до 2019г. От 2019-та година работи като главен редактор в Novinarnik.BG

Контакти – Имейл: [email protected] Телефон: +359883494509 За нас / ABOUT US