Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Секси е, готви, можеш да се разбереш с нея на български, а на всичкото отгоре e супер земна и естествена. Такава си е Андреа Аксе, чиято звезда изгря с участието ѝ в последния сезон на Hell’s Kitchen. Е, мацката сега готви нов проект с Ники, с когото си станаха доста близки, но за момента двамата не издават подробности около работата им.

Докато чакаме за повече информация, Андреа постна кратко видео, на което е в компанията на две от най-добрите си приятелки. „Приятелки завинаги“, пише към клипчето си нидерландката. Последователите на Андреа обаче са обърнали специално внимание на нейните приятелки, които признаваме, че са доста сладки.

Тъмнокосата мацка се казва Шърли и е бъдещ татуист, а през август ще стане мама за първи път. Съжаляваме, момчета, но Шърли е отдавна заета и надали ще ви обърне внимание. Блондинката пък носи интересното име Нинон, също луда фенка на татусите. Самата Андреа има доста татуировки по себе си с различна история и послание, но кулинарката не говори много за тях. Очевидно е обаче, че между трите има истинско приятелство и доста общи интереси, пише Vbox7.