Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Айлин Бобева се превърна в една от най-харесваните участнички в „Ергенът“ още с появата си.

Едва месец след старта на любовното риалити шоу, тя вече се радва на 50 000 последователи в Инстаграм, десетки ангажименти като модел и солидни рекламни доходи.

Един въпрос обаче не дава мира на зрителите на риалитито – крие ли тя ромски корени и какъв е произходът ѝ всъщност, пише „Уикенд“.

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Aylin Bobeva 🌹 (@aylinbobeva)

Не може да се отрече, че на пръв поглед няма нищо общо с начина, по който изглеждат ромите, тъй като е със светла кожа и сини очи. Наскоро тя сподели снимка в социалните мрежи от детските си години, на която се вижда, че косата ѝ е светло кестенява.

От стари записи на „Гласът на България“ обаче става ясно, че баща ѝ е с доста мургав тен, отбелязва bTV. Медията изрови и сподели клип с участието на Ресми Бобев в кастингите на тъмно в „Гласът“ през 2014 г., който споделя, че е луд фен на рока и излиза на сцената с парче на AC/DC, но никой от треньорите не го взема в отбора си.

Бащата на Айлин е учител по физическо в Пирдоп, а след работа води карате тренировки. От думите му става ясно, че е израснал в с. Розино, където преобладава турско и ромско население. Айлин не е толкова мургава като Ресми, тъй като е взела светлата кожа на майка си. Именно с произхода ѝ са свързани най-често задаваните към Айлин въпроси след старта на предаването. Тя обаче не обелва и дума за ромски корени.

Твърди, че баща ѝ е българин от турски произход, а майка ѝ е чиста българка. Категорична е, че щом е родена в България, е българка. Отказва обаче да коментира религията, която изповядва. Добавя, че не е религиозна, но вярва, че има сила над нас и смята, че името ѝ е едно и също за всички хора.

Макар мнозина да определиха приятелството ѝ с Валерия Георгиева като лицемерно, Айлин отбелязва, че и до днес подкрепя благотворителните инициативи на приятелката си в полза на бездомните кучета. Продължава да поддържа връзка и с главния герой в тазгодишния формат – Евгени Генчев. Двамата са позирали един до друг с официално облекло в концертна зала. Съдейки по тоалетите им, кадрите най-вероятно са от снимките на промото за новия сезон.

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Aylin Bobeva 🌹 (@aylinbobeva)

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Aylin Bobeva 🌹 (@aylinbobeva)

Айлин споделя, че бързо си пада по пианиста и допълва, че е толкова чаровен, че коленцата ѝ омекват веднага. В заключение допълва, че ако човек се харесва и обича, няма кой да го бутне.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.