Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Популярната детска песничка „Кравата Лола“, с която доскоро младите майки приспиваха малчуганите си наред с „Арам Зам Зам“ и „Жаба жабурана“, вече мина в лекия жанр. От началото на годината „Кравата Лола“ се вихри в Тик-Ток със своя чалга вариант и вече набра огромна популярност, ппише „Телеграф“.

Изпълнението може да се открие като „Кравата Лола кючек“ и на клипчетата се вижда как предимно млади момичета правят характерни извивки с телата си на фона на музикален съпровод с типичните за кючека движения и щракане с пръсти.

Текстът на парчето си остава същият – „Лола, крава еспаньола, клати муцуна, като каже „му“, „му“, „му“, „му“…“. Орнаментиката обаче е изменена така, че мелодията да е типична за чалга средите. Детската песничка до такава степен превзе Тик-Ток и социалните мрежи, че вече действително младите майки приспиват бебетата си не с оригиналния детски вариант, а с кючек версията. В мрежата изобилства от клипчета, на които полуголи майки танцуват, демонстрирайки сластни и често неприлични движения, а още по-скандализиращото е, че през цялото време са гушнали бебетата си в опит да ги приспят с дивата чалга.

@mariyanaperchemlieva

♬ original sound – MALENA_PAYNER

By Алекс Барутчиев

Стажант редактор в Novinarnik.BG Алекс работи под наблюдението на главния редактор на Novinarnik.BG - Дамян Иванов Имейл за контакт с Алекс - [email protected] За нас / ABOUT US