Не бъдете безразлични! Споделете новината:

За втора поредна година церемонията за връчване на наградите „Оскар“ ще бъде без водещ, предаде Си Би Ес.

„Нека го потвърдя сега, заедно с Академията, тази година церемонията по връчването на наградите „Оскар” няма да има традиционен водещ“, съобщи президентът на Ей Би Си Ентъртеймънт Кери Бърк.

На въпрос защо Академия за филмово изкуство и наука е решила отново да проведе церемонията без водещ, Бърк отговори, че по този начин филмовите номинации ще излязат на преден план.

Миналата година водещ на церемонията трябваше да бъде комикът Кевин Харт, но той се отказа от участието си в шоуто, след като в социалните мрежи излязоха наяве негови стари постове, които бяха възприети като хомофобски.

Номинациите за 92-ите награди „Оскар“ ще бъдат обявени на 13 януари, а самата церемония ще се проведе на 9 февруари, като тя ще бъде излъчвана на живо по телевизия Ей Би Си.

По данни на Ей Би Си миналогодишното връчване на наградите е било гледано от 29,6 млн. души по света, което е ръст от 12 процента спрямо предходната година, но същевременно с това и вторият най-нисък брой зрители в историята на най-престижното събитие в киното.

By Дамян Иванов

Главен редактор – Дамян Иванов

Роден през 1998г. От град Варна. Започнал работа като редактор в местна медия от 2016 до 2019г. От 2019-та година работи като главен редактор в Novinarnik.BG

Контакти – Имейл: [email protected] Телефон: +359883494509 За нас / ABOUT US