Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Приключи лицево-челюстната операция на 14-годишното момче, пострадало, преди няколко дни на бул. „Драган Цанков“ в София, съобщиха от Окръжна болница.

„Извършено беше мануално-инструментално наместване на носни кости, извадиха се парчетата от счупените зъби на горна челюст и беше фиксирана фрактурата на долна челюст“ сподели д-р Константин Димов от клиника по ЛЧХ на УМБАЛ “Св. Анна“-София АД. „Операцията е успешна, но няма да е последна. На пациента му предстои и зъбна рехабилитация.“ Подчерта д-р Димов.

14-годишното момче беше ударено на бул. „Драган Цанков“ от автомобил на НСО.

Момчето е вън от опасност за живота.

Във вторник вероятно момчето ще претърпи втора операция, съобщи директорът на болница “Света Анна” д-р Славчо Близнаков относно текущото състояние на детето.

От НСО обявиха, че мястото на инцидента на столичния бул. “Драган Цанков” незабавно е било обезопасено. Информирани са компетентните органи в лицето на МВР и Военната прокуратура. В ход е досъдебно производство, което ще изясни причините за инцидента. От НСО увериха, че, ако бъде доказана вина на техния служител, той ще си понесе всички последици.

Знае се, че в автомобила не е имало пътници. Една от разследваните причини за инцидента е неправилно пресичане, но това е непотвърдена информация и разследването ще покаже дали е така.НСО кола блъснато момче.

By Дамян Иванов

Главен редактор – Дамян Иванов

Роден през 1998г. От град Варна. Започнал работа като редактор в местна медия от 2016 до 2019г. От 2019-та година работи като главен редактор в Novinarnik.BG

Контакти – Имейл: [email protected] Телефон: +359883494509 За нас / ABOUT US