Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Окончателно – Даниел Йорданов, известен като Емили Тротинетката, излиза от ареста. Магистратите от Окръжния съд в Пловдив потвърдиха решението на колегите си от Районния съд, който определи гаранция от 1500 лева, която бе определена на заседанието от 11 май.

Сумата е била внесена още същия ден, а документи за това бяха представени на съда, предава Нова телевизия.

Решението на съда е окончателно и Емили трябва да излезе веднага на свобода. Съдът реши, че няма опасност тя да се укрие или да извърши друго престъпление. Освен това, Емили била с чисто съдебно минало. На заседанието в днес стана ясно, че във вторник тя направила пореден опит да се самонарани, тъй като в ареста я третирали като мъж.

„Никога повече няма да се снимам със съмнителни хора. Съжалявам за случилото се! Това няма да се повтори! Човек се учи от грешките си“, заяви Емили пред съда. И допълни: „Ще запиша университета във Варна и ще уча икономика“.

Другите двама участници в скандалния видеоклип – Петко Атанасов – Чеченеца и Тодор Огнянов – Куката, които разхождаха момче на кучешка каишка в пловдивски мол, остават в ареста, тъй като не обжалваха мерките си.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.