Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Елтън Джон пусна ново приложение за финалното му турне.

Музикантът се съюзи с марката „Peex“, за да предостави на публиката си устройство, с което да се контролира силата на звука по време на концертите. Феновете ще могат да намаляват или увеличават както самия глас на Елтън, така и всеки един от отделните инструменти.

Така последните шоута на легендарния певец ще станат много по-достъпни за почитателите, които преди 50 години си купиха дебютния му албум. Физическото устройство, което ще се раздава в началото на всеки негов концерт, върви със слушалки и се носи около врата.

Самото приложение може да се използва от неограничен брой хора и феновете получават достъп до него чрез телефоните си. Така всеки, който има проблем със слуха, ще може безопасно да се наслади на финалните мигове на сър Елтън Джон на музикалната сцена.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК