Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Актьорът Ненчо Балабанов вдигна красива сватба в Несебър. Той се ожени за любимата си Катрин Русева. Първият си сватбен танц двойката изтанцува на песента “Любов”, изпълнена на живо от певицата и приятелка на младоженците Мария Илиева.

Актьорът бе облечен в елегантен черен костюм с папийонка, а булката Катрин бе облечена традиционно в красива бяла рокля с паднали ръкави. Тържеството се състоя в изискан ресторант в Несебър, съобщава 24 часа.

“Скъпи Катрин и Ненчо, мило ново семейство Балабанови, много се вълнувам да споделя този прекрасен момент, празник на вашата любов. Благословени да сте, много се обичайте, с много нежност, страст и мисъл се грижете за любовта си да цъфти, да сияе, да ви топли в трудните моменти и да я зареждате с огромна светлина в щастливите такива”, пожела певицата Мария Илиева на младоженците.

За забавата на гостите освен диджей бе поканен и менталистът Диян Константинов. Сред забавленията, които той организира, са игра с карти, в която Ненчо и Катрин трябва да изберат символи, а менталистът да ги познае, както и произволни думи от книга.

Младоженците са получили много подаръци, като сред тях е петдневно пътуване до Париж.

Ненчо Балабанов предложи брак на 13 години по-младата от него Катрин това лято, когато двамата бяха на почивка в Гърция. Вечерта в ресторанта изненадващо актьорът сложил кутийката с пръстена в средата на масата и паднал на колене.

Две седмици преди сватбата Катрин направи своето моминско парти.

Това е втори брак за актьора. От първия той има 16-годишен син Богомил.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК