fbpx

Не бъдете безразлични! Споделете новината:

На 25 февруари 2023 г. /събота/ от 17:00 часа, българската психотерапевтка ще представи най-новата си книга “И заживели щастливо”. Срещата ще се проведе в зала 4 на Фестивален и Конгресен център – Варна.

„…И заживели щастливо“ е книга за личната отговорност! Щастието не се продава на килограм, нито подарява. Приказните герои преминават изпитания, за да заживеят щастливо. А заживееш ли щастливо, минаваш успешно през изпитанията. Като яйцето и кокошката са трудностите и щастието.
Как да изградим щастливи партньорски отношения и как днес Човекът изобщо да се преживява по-щастлив – за това става дума в тази книга.
Разбира се, че става дума и за Любовта, която ни прави щастливи. Но се замисли, читателю, дали не ти е по-лесно да не обичаш, отколкото да обичаш. Особено себе си.
Десетилетният ми опит, прочетените книги, народната мъдрост доказват, че за да си щастлив, трябва да си цял, отвъд полярностите мъжко – женско, силно – слабо… Щастието е във всякаквостта. И приемането й! Това е основният смисъл на психотерапията. Щеше ли да я има психотерапията, ако не беше възможно превръщането на нещастието в щастие?”

Мадлен Алгафари е родена в София, но израства във Враца, където завършва Езикова гимназия. Дипломира се в СУ “Св. Климент Охридски” със специалност “Психология” и едновременно в НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов” със специалност “Режисура за драматичен и куклен театър”. След дипломирането си работи в БНТ като редактор и водещ. През 2003 г. Алгафари издава първата си книга “Мира нямам”, а след нея още над 10 заглавия, сред които “Вяра имам”, “Всички можем да летим”, “Приказки за пораснали деца”, “Как да се разболяваме качествено”, “От какво ще кажат другите до какво избирам аз”, “Чувствам, следователно съм”, “Пътят на сърцето”, “Поправителен за родители – неверните вярвания за възпитанието” и др. Мадлен е член на Българската асоциация по психотерапия, на Европейската асоциация по психотелесна терапия, на Управителния съвет на Института за психотелесна терапия, главен редактор на световното списание по психотелесна терапия IBPJ, издавано от Европейската и Американската асоциации по психотелесна терапия.

“Не отлагай! Дванайсет без пет е!”

Дата и час на провеждане: 25.02.2023 в 17:00 часа
Място на провеждане: Фестивален и конгресен център – Варна, зала 4
Времетраене на събитието: 3 часа

За запазване на място:
Виолета Иванова на тел. 0988 92 92 91
Милена Кузманова на тел. 0883 44 53 04 или на лично съобщение.
Цена: 20 лева

 

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.