Не бъдете безразлични! Споделете новината:

В пакистанската провинция Пенджаб началник насъскал домашен лъв срещу електротехник, когато той поискал да му се плати заплатата, съобщава „Дейли Мейл“.

Електротехникът Мохамед Рафик бил нает от управителя на религиозна зала Али Раза. Мъжът свършил работата си и поискал заплащането си, но шефът обещал да изплати парите по-късно и дълго време забавял плащането.

Впоследствие Рафик дошъл за пореден път при началника и поискал парите си. Тогава Раза насъскал домашния си питомец – лъв срещу електротехника. Звярът нападнал пакистанеца и наранил лицето и ръката му. Виковете за помощ привлекли вниманието на минувачите, които се притекли на помощ на пострадалия.

Отначало електротехникът не се обърнал към полицията, тъй като Раза обещал да покрие всички разходи за лечение. След това, обаче, собственикът на лъва отказал да плати на Рафик обещаното обезщетение. Месец след инцидента пострадалият се оплакал на органите на реда. Срещу Али Раза е образувано наказателно дело за опит за убийство и се води разследване.