Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Вътре на терен обстановката за участниците е много особена и специална. Това заяви във видео водещият на „Ергенът“ 2 Наум Шопов.

Той сподели, че с новият „ерген“ Евгени Генчев са се сближили изключително много.

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Наум Шопов (@shopov)

„Ролята ми по време на снимки беше много по-осъзната от предишния сезон. Едновременно трябва да съветваш Ергенът, но без да му влияеш.“

„Евгени трябваше да вземе едно много тежко решение не в края, но в средата на предаването, което определи остатъка на шоуто“, съобщи Наум.

„Двата сезона не се снимаха на едно и също място. Първият сезон се засне в Фетхие. Този път снимахме в Бодрум – топло и приятно“, разкри той.

„Участничките нямат достъп до телефон и интернет. Искаме преживяванията им да са индивидуални и да се потопят“, допълни Шопов.

„Професионални гримьори се грижат за момичетата. От България тръгва цял ТИР с рокли за участничките“, отговори водещият на предаването на зрителски въпрос.

„Няма нагласени скандали в предаването, няма причина да се нагласяват. Не може да събереш 20 момичета и да не се случи нещо. Идеята на предаването е да има любов, а не скандали. Ще е по-трудно да се нагласят скандали с толкова хора, отколкото действията да текат сами“, разкри той.

Наум Шопов разкри и друг любопитен факт – първият „ерген“ Виктор Стоянов е бил в Бодрум по време на снимките на втория сезон на предаването.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.