Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Мария прави какво ли не само и само да измести публичния интерес от новините около побоя и обвиненията, които бе отправила към мъжа си Мирослав, и да фокусира вниманието отново към музикалната си кариера, пише woman.bg.

Дали обаче фолк певицата ще се справи с тази нелека задача, няма как да знаем, тъй като в социалните мрежи продължават да се прокрадват коментари около скандалната ситуация. Въпреки това сега Мария се е съсредоточила върху себе си и по-точно – върху новата си песен „Обичам да е лято“, която се появи преди броени дни.

В интервю пред Натали Трифонова за предаването COOLt изпълнителката призна, че от години работи с едни и същи хора. Тя подчерта, че екипът ѝ е от доказани професионалисти, с които се разбира перфектно.

„За мен е известно, че съм моногамна като човек“, отбеляза още звездата. Тя също така подчерта пред водещата, че Миро е единственият мъж, на когото има доверие. Това признание особено изненада зрителите след скандала, който се вдигна покрай слуховете за домашно насилие в дома й.

Мария разкри още, че вече работи и над следващ проект, като обеща, че и неговата премиера се очаква съвсем скоро, още през юни. Тя допълни, че записите ще бъдат реализирани до дни, следва и работата по видеоклипа.

Що се отнася до личния ѝ живот, Мария сподели: „На този етап от живота ми мога да се нарека един щастлив човек, една щастлива жена“.

На въпрос за дъщеря ѝ певицата също бе откровена: „Марая е на една друга вълна в момента, в която си има свой собствен свят. Гледа си училището, не мога да се оплача, сега ще стане на 15 години. Запозната съм с плановете ѝ за летен лагер, за почивка с нас, за най-добрата ѝ приятелка и до там. Опитвам се да не я задушавам. Дала съм ѝ едно лично пространство“.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.