Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Терапевтката Наталия Кобилкина не отговори директно на разкритията, че жени посещаващи неин курс са заставяни да просят пари от мъже като практическо упражнение. За това разказа потърпевш, който се е сблъскал с нейни курсистки в курорт край Варна.

За сметка на това, Кобилкина започна мащабна кампания на страницата си във Фейсбук, в която говори подробно за своя метод на работа, който е донесъл мечтания за мнозина успех.

Рускинята обяснява в едно от няколкото видеа, които пусна само в рамките на часове, че десетки хора се опитват да я имитират, но не успяват, защото само вземат някои нейни упражнения извън контекста на системата ѝ. Много нейни противници я нападали, но никой не постигал нейни резултати, обясни тя.

„Има алхимия в това, което правя”, заяви гордо Наталия Кобилкина. „След моите курсове хора забременяват, след като години не са могли да имат деца. Купуват си къщи за милиони, стават световно известни. Няма да кажа имена, но с усмивка гледам по телевизията хора, които са дошли при мен и са нямали нищо”, каза още тя.