Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Близо 20 са новите предложения на автомобили и товарни камиони, които Националната агенция за приходите е пуснала на търг, показва проверка на Флагман.бг в сайта на ведомството.

Возилата са иззети от шофьори, които са дали положителни проби за алкохол или наркотични вещества при проверка на полицейските служители. Или са отказали такива.

В каталога има джипове, товарни камиони и леки коли. Сред тях са Мерцедес С-класа, обявен за 5500 лв., джип Хюндай – за 15000 лв., любимото на бургазлии БМВ Е60, но комби – за малко над 10 хил. лв.

За отбелязване е, че в продажба е пуснат и микробус Фиат с русенска регистрация, маркиран с надписи на спедиторска фирма „Еконт“.

В този случай вероятно става въпрос за доставчик от друга област, който е бил хванат в района на Несебър да шофира пиян или дрогиран по време на работа. Началната цена на баничарката е 3720 лв.

Останалите предложения от НАП може да разгледате ТУК. Всички търгове са обявени с тайно наддаване.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК