Не бъдете безразлични! Споделете новината:

В ранните часове вчера в с. Синдел, при опит да бъдат задържани и отведени в полицейско управление, 37-годишна и 40-годишен оказали яростна съпротива и започнали да хвърлят различни предмети по униформените, съобщават от полицията, съобщава NOVA.

От къщата излезли още хора, сред които бил и синът (18 г.) на жената. Всички те се включили в действията срещу полицаите, хвърляйки дървета, камъни и други вещи, а младежът, въоръжен с нож, заплашил служителите на реда и ударил един от полицаите с дърво.

След произведен изстрел във въздуха, ситуацията била овладяна, двамата – мъж и жена, били задържани. 18-годишният успял да избяга, но малко по-късно също бил отведен в полицейския арест.

Назначени са съдебно-медицински експертизи за установяване на вида на телесните повреди, които двама полицейски служители са получили при изпълнението на служебните си задължения. Районната прокуратура във Варна ръководи досъдебно производство по чл. 270 от НК, работата по случая продължава.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК