Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Смъртни заплахи към персонала на детската градина в гоцеделчевското село Лъжница.

Млад мъж от седмици качва в социалните мрежи видео послания с откровени закани за насилие върху част от служителите на детската градина.Хората са много притеснени, защото, според тях, агресията на младия мъж може да застигне и децата им.

В клиповете мъжът недвусмислено говори за смърт, кръв и убийства.

„Заплахите започнаха от 27 октомври. През пет минути има видеоклипчета със заплахи. Не мога да разбера, защо са насочени към мен и децата. Не се познаваме лично, тук работи жената на брата на лицето. Не знам какви са обвиненията към мен и защо заплашва децата“, заяви директорка Нефсе Койнар.

Родителите също са много изплашени от случващото се.

Те настояват да се вземат някакви мерки срещу мъжа.

„Подадохме сигнал в РПУ-Гоце Делчев. Имаме комуникация с хората, които се занимават със случая. Те дойдоха, взеха данни от родителите на момчето. Доколкото го познавам Шабан, в миналото е бил тих, не е проявявал агресия. Но при последната среща, когато дойде в кметството, по думите и исканията му, прецених, че може би изключва на моменти и е нужно лечение. Трябва да се види и да му се постави някаква диагноза „, заяви Заамфир Койнаров, кмет на Лъжница пред Нова тв.

По негови данни младият мъж е в Украйна в момента.

За още ни последвайте в Гугъл Новини, като кликнете върху този текст! Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.