Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Набеденият за автор на заплахи в чат реагира светкавично. Мирослав Андонов публикува видео на стената си във Facebook. Това идва, след като се отприщи гнева на много хора в социалните мрежи от публикувания разговор между него и негов познат, пише glasnews.bg.

Разказахме ви по-рано днес, че в него се съдържаха обиди към пострадалото момиче от Стара Загора. Тя беше жестоко бита и нарязана с макетен нож от Георги Николаев. Освен нецензурните думи, в разпространения чат, имаше и закани.

Ето какво каза Мирослав:

„Аз съм Мирослав Андонов, тук съм във връзка със случилото се в чата, във връзка с момичето.

Искам да кажа, че не съм писал нищо, не съм аз извършителя, някой ме е набедил. Взел и е направил фалшив чат, знаете колко е лесно. Знаете как се случва. Не знам защо на мен се е случило, но е факт. Аз ще се свържа с органите, подал съм жалба. Ще гледам да направя всичко възможно да докажа наистина, че не съм бил аз, но това е за сега, което мога да направя, да кажа, че не съм писал нищо“.

Над 1000 души коментираха видеото на мъжа. Едва няколко от тях допуснаха, че казаното от него може да е истина. Останалите са на мнение, че младият мъж лъже и това е опит да се измъкне от ситуацията.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.