Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Грозно поведение от страна на мъже с джип в столичния квартал „Надежда“. За това сигнализира майка на ученичка.

По думите й непознатите са подвиквали и са се закачили с дъщеряй и нейни приятелки, а накрая са подхвърлили макетно ножче.

„Вчера вечерта около 19:20 часа, дъщеря ми се разхожда с нейните приятелки близо до Северния парк. На пряката до 24-та поликлиника спира този джип, мъжете започват да им подвикват, да се смеят, да се закачат с тях и като за капак накрая хвърлят към тях тапицерско ножче. Големите мъжкари явно от това имат нужда, някой да ги забележи и да им обърне внимание. Подала съм сигнал и се работи по случая.

Не разбирам- накъде отива този свят: да обгрижваш една жена те прави женчо, но да я заплашваш, да я подиграваш, унижаваш, биеш… и т.н те прави мъжкар(комплексар)?! Явно макетното ножче е оръжието на съвременния рицар. Да започнем да си носим по едно в джоба.В днешно време има дефицит на ценности и всичко идва от семейството. То трябва да възпитава ценностната система на детето.“, разказва Пенка Димитрова.

Потребители са категорични, че веднага трябва да се вземат мерки. Според едни чрез институции, според други без тях.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК