Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Момичета и момчета, запознайте се с един млад талант – Ивелина Иванова. Брюнетката е една от новите съблазнителки в сезон две на „Ергенът“, а славата ѝ тепърва ще се разраства, пише vbox7.com.

Мацката обаче не е просто съблазнителка, която ще се бори за сърцето на Евгени Генчев. Пианистът и Ивелина ще си паснат идеално, защото и двамата са артисти. Вече си представяме как Евгени свири някоя романтична балада, а Ивелина рисува на лунна светлина. Ех… размечтахме се, но си представяме подобна сцена в някой от епизодите в „Ергенът“.

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от La Morena 🌹 (@ivelina.ivanova.ivanova)

Предстои обаче да видим дали Ивето ще стигне напред в шоуто. „Очакваният втори сезон на Тв-реалити „Ергенът“, ще ни направи свидетели на скандали и заплахи между участничките. Страстите са големи. Отношенията помежду им са на нож. Те си крещят, обиждат и се заплашват“, пише потребител.

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от La Morena 🌹 (@ivelina.ivanova.ivanova)

Други потребители пък смятат, че в шоуто ще има „много кобри на едно място“. Е, надяваме се, че Ива ще се опази от скандалите, но нещо ни подказва, че няма да се даде без бой.

Иначе мацката е доста талантлива художничка, ако съдим от картините, които споделя в профила си, посветен на изкуството, което създава.

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Ivelina Ivanova ArtWorks (@arteiva.artwork)

 

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК