Не бъдете безразлични! Споделете новината:

За първи път ще защитя Бойко Борисов от душманите му.

Ама може ли таквоз нещо! Целият ден го критикуват защо от Министерски съвет до Президентството отишъл с бронирания джип, а не пеш!

Ама как така пеш, вие осъзнавате ли какво може да се случи?!? На първо място, наоколо прозорци – бол, ами ако го опушка някой без време? Мъка! Ще трябва поне три години национален траур да обявиме. А друго – вие осъзнавате ли мащабите на Деветоданестия? Вижте го, горкото, как се е напънал и изпънал в костюмето? Още малко ако се пораздвижи и тоя скъп костюм ще избухне по шевовете. Да не мислите, че е като вашите костюми по 100 лева? Я Армани, я Дзеня…а и от нашите пари си го купува. Така че оценявайте как пази имуществото.

Помислете и за кръвното на Деветоданестия. Той от последното мачле повече от три крачки пеш не е направил. Ами той направо си спи в джипката! Както казваше Еди Мърфи във филма „Полицаят от Бевърли Хилс“: „Аз в тая кола стоя, карам, спя, се…а!“. Ами ако получи нЕкой инфаркт, ааа? Пак мъка!

Моля ви се, пожалете го! Не стига, че на тази възраст и мащаби се жертва, за да ви управлява, че без него сте заникъде, ами и претенции, Ай, ся! Да живей, урааааааа!

Елена Гунчева

За още ни последвайте в Гугъл Новини, като кликнете върху този текст! Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.