Не бъдете безразлични! Споделете новината:

„Имате материал от живота“, обърна се съдия Атанаска Дишева към сценариста на „Под прикритие“ в студиото на БНТ.

„Понякога сценарната ни фантазия е доста бедна на фона на нещата, които виждаме в държавата. Не е нужно да копираме съвсем новините. Но има принципи, ако следваме логиката на живота: безпринципност, беззаконност. Така почти получаваме документален разказ, въпреки че това е фикция“, каза сценаристът Ваня Николова.

Тя обеща по-задълбочена история. „Като сценарист ми е любопитно да изследвам тъмните страни от тези процеси. В този сезон трябва да има баланс между доброто и лошото. Адекватно да бъдат отразени и едната, и другата страна“, добави тя.

В шестия сезон ще има „преплитане на времето“.

„Джаро е вечен, принципът при него е вечен, няма умиране. Моята работа ще е свързана с историята преди да се събере бандата на Петър Туджаров и много тясно свързана с основното действие, което е сегашното.

Поканен съм да участвам в тази част, частта как започва заверата на Петър Туджаров и това ще бъде някъде около 2004-2005 г.“, разказа от своя страна актьорът Михаил Билалов.

И в този сезон на сериала консултант ще бъде журналистът криминалист Слави Ангелов. Ще се появи нов герой, чиято роля ще изпълнява Юлиан Вергов.

Билалов заяви, че не изпитва завист към Юлиян Вергов, който „ще поеме грижата за женските сърца“ в продължението на сериала. И Билалов, и Николова обаче отказаха да разкрият каква ще е ролята на Вергов – добрия или лошия.

Все пак двамата обещаха, че в края на сезона доброто, както в приказките, ще възтържествува.

Ваня Николова сподели, че очакванията ѝ са за една по-задълбочена история, предвид факта, че с изтеклите години всеки един от екипа се е променил, променил се е начинът на писане на сценарния екип, както и погледът им върху живота.

„На мен лично като сценарист ми е любопитно да изследвам тъмните страни, тъмната част от тия процеси, така че имаме материал. Надявам се да надградим това, което е било досега.“

За още ни последвайте в Гугъл Новини, като кликнете върху този текст! Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.