Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Митнически служители задържаха 400 парфюма без документи в багажа на пътник в автобус, пътуващ от Турция за Румъния

Около 08:00 часа на 10.09.2020г. превозното средство пристига на трасе „изход“ на ГКПП Дунав мост – Русе. Митническите служители го отклоняват за щателна проверка. Един от пътниците пътува с багаж от 8 кашона, които предоставя за проверка. В тях инспекторите откриват парфюми и тоалетни води от редица известни марки (Paco Rabanne, Bulgari, Hugo Boss, Dior, Versace, Chanel), сред които най-голям брой са ароматите на Paco Rabanne – 80 и Versace – 105 от по две разновидности.

Митническите служители са изискали документи за закупуването на парфюмерийните продукти, както и митнически документи за въвеждането им на територията на Република България и Европейския съюз. Такива не са били представени. Стоката е била задържана, а на пътника е съставен акт за установяване на административно нарушение. Стоките са задържани, предстои да се установи и дали парфюмите са имитации.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК